"
Klub Mototuristika
 
Streda, 17. 2024 [01:01] hod.
meniny má   Rudolf
zajtra   Valér
Ceny PHM v EurópeDiaľničné poplatkyDopravné informácieWeblinkyReportáže
  Úvod arrow Auto. orientačné súťaže arrow 2014 arrow Rodičia, jazdite opatrne! - 3. kolo, Nové Mesto n.V., 6. september 2014 - Príhovor usporiadateľa
Úvod
Hľadať
Klub Mototuristika - kontakt
Weblinky
Pozvánky
Oznamy
Reportáže
Inzercia
Dopravné informácie
Dopravné informácie
Dopravné informácie - Európa
Detské autosedačky
Reflexné vesty
Maximálne rýchlosti
Svietenie v krajinách Európy
Automobilové orientačné súťaže a súťaže Rodičia, jazdite opatrne!
Čo sú AOS a RJO
Auto. orientačné súťaže
Pravidlá pre MTT a RJO
Súťaže v roku 2021
Súťaže v roku 2022
Cestovanie - turistika
Cestovanie po Európe
AMK v Európe
Motorizmus
Legislatíva
Technika, údržba
Bezpečnosť cest. premávky

PARTNERI
Flag Counter

Novinky

Rodičia, jazdite opatrne! - 3. kolo, Nové Mesto n.V., 6. september 2014 - Príhovor usporiadateľa Tlačiť E-mail
 

Vážení športoví priatelia,


opäť sa Vám po roku prihovárame – využívajúc možnosti nových komunikačných technológií.


Vlani sme sa po prvýkrát “pustili“ do organizovania súťaže RJO a myslíme si – na základe Vašich ohlasov – že sa nám to aj dobre podarilo a zároveň zapáčilo. A tak Vás opäť pozývame k nám na Západ, aby ste si tu nielen zmerali svoje vodičské a navigačné schopnosti, ale aj niečo nové spoznali a zrelaxovali pri krásnom motoristickom športe.


Ako sme aj vlani povedali, našou snahou je rozvinúť a aj zložku moto-turistickú poznávaciu, aby hlavne naše deti a dorast dostali komplexnejší obraz o kraji, kde sa súťažia a nebolo to len o zbieraní trestných bodov.


Vrátim sa krátko k vlaňajšiemu ročníku. Ešte raz chcem poďakovať zastrešujúcemu Automotoklubu - Veteran car clubu Piešťany - na čele s jeho prezidentom p. Jánom Hornákom (ešte stále aktívnym jazdcom rôznych automobilových pretekov a vášnivým veteránistom) a p. Anderlovej - za pomoc a spoluprácu. Doviedli sme vás na kultové staroslovanské miesto na Ducovom s nádherným výhľadom na Považie a hrad Tematín, minuli sme kaštiele v Lúke, Hôrke nad Váhom a Kočovciach (aj s modernou prístavbou). Spomenuli sme slávnych rodákov z Hôrky prof. MVDr. Františka Hrudku, DrSc. a prof. MVDr. Karola J. Frieda. V rámci zážitkového poznávania sme navštívili farmu Modrovka-Nový Zéland, prezreli sme si najväčšiu zbierku amerických vojenských vozidiel z 2. Sv. vojny na Slovensku, ktoré opravuje p. Marián Simeon a videli sme ukážky techniky hasičského a záchranného zboru.


Podarilo sa nám založiť tradíciu Memoriálu Zdenka Ulahela ako uctenie pamiatky na môjho otca, veľkého fanúšika motorizmu. Boli by sme radi, keby sa Memoriál stal v budúcnosti podujatím s vyšším stupňom náročnosti.

V rámci spomínania sme vlani tiež odmenili 4 našich dlhoročných priateľov, ktorí dlhé roky nezištne pracovali v AMK a ZVÄZARM-e : p. Fedora Kociána, Josefa Jílka, Vladimíra Turkoviča a Daniela Lacka. Potešilo nás, že súťažila aj posádka s handykapovaným spolujazdcom a našim kamarátom - Patrikom Fabom.

To je krátka spomienka na vlaňajšok.
Tento rok sme pre vás pripravili 2 etapy a 2+2 pre MZU. Zavedieme vás do pekných a málo poznaných kútov nášho okresu a opäť máme niekoľko prekvapení v rámci “zážitkovej mototuristiky“.

Tešíme sa na vás, prajeme pekné zasúťaženie si a zároveň veľmi prosíme RODIČIA – JAZDITE OPATRNE !!! J J J
 


Vaši chlapci Ulahelovci


 


Posledná aktualizácia ( Saturday, 08 November 2014 )
 
< predch.   ďalší >
© 2005 - 2024 Mototuristický portál